Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores kundeklub “KLUB SOLO” og bliv en del af vores SOLO fællesskab. Som medlem af KLUB SOLO får du eksklusive tilbud og nyheder før alle andre. Vi sender dig en e-mail et par gange i ugen, hvori vi fortæller om nyheder i butikken, gode tilbud og specielle kundeevents  · Invitationer til eksklusive arrangementer og konkurrencer · Særlige tilbud · Information om de sidste nye modetendenser og kollektioner Medlemsskabet kan naturligvis afmeldes til enhver tid. Du skal blot benytte “afmeld” funktionen i bunden af din e-mail.
Ved tilmelding accepterer du at modtage vores nyhedsbreve med tilbud og inspiration. Se vores persondatapolitik HER

Navn:
Email:
 

OM SOLO

Alt i dametøj til både små og store størrelser i vores butikker over hele Danmark. Hos SOLO og CHA CHA ved vi, hvor vigtigt det er at kunne få inspiration til garderoben. Derfor skifter vi sortimentet ud flere gange om ugen, så der hele tiden kommer nye varer på hylderne. Hos SOLO og CHA CHA finder du altid det seneste inden for jeans, overdele, kjoler, bukser og t-shirts.

SOLO og CHA CHA er også lig med ærlighed, hvilket blandt andet kommer til udtryk gennem vores ‘value for money’-prispolitik. De rigtige varer på de rigtige tidspunkter til de rigtige priser.
Derfor har vi også altid et stort udvalg af modetøj på tilbud. Alle medarbejdere gør desuden deres yderste for at imødekomme og assistere vores kunder i forhold til farver, modeller og sammensætning af forskellige designs.

SOLO og CHA CHA gør shopping til en behagelig og god oplevelse.

SOLO Webshop     Niels P Thomsens Vej 3     DK-7500 Holstebro     +45 97410415     shop@solo.dk