Mascha Vang


MASCHA VANG SOM MODEL FOR SOLO CONCEPT

Som et nyt og spændende tiltag har vi indgået et samarbejde med Mascha Vang, som skal være vores nye ansigt i en periode. Mascha har en fantastisk udstråling som passer perfekt til den tøjglæde vi ønsker at udbrede. Se mere på Maschas Blog, hvor hun deler billeder af første fotoshoot.

Vores butikker er som altid fyldt op med lækkert nyt tøj – og der kommer nye styles hver uge, både til små og store størrelser. Du finder et skønt miks af modens hotteste tendenser og det tøj, du kan bruge år efter år. Blød strik, smarte kjoler, fine mønstre, varme jakker og meget mere!

Blandt vores udvalg finder du også basistøj til rigtig gode priser. Vi tror nemlig på, en god basisgarderobe kan redde dig fra enhver tøjkrise. Du finder vores basistoppe, t-shirts og bluser med lange ærmer af det blødeste bomuld i alle sæsonens lækre farver.
OM SOLO

Alt i dametøj til både små og store størrelser i vores butikker over hele Danmark. Hos SOLO og CHA CHA ved vi, hvor vigtigt det er at kunne få inspiration til garderoben. Derfor skifter vi sortimentet ud flere gange om ugen, så der hele tiden kommer nye varer på hylderne. Hos SOLO og CHA CHA finder du altid det seneste inden for jeans, overdele, kjoler, bukser og t-shirts.

SOLO og CHA CHA er også lig med ærlighed, hvilket blandt andet kommer til udtryk gennem vores ‘value for money’-prispolitik. De rigtige varer på de rigtige tidspunkter til de rigtige priser.
Derfor har vi også altid et stort udvalg af modetøj på tilbud. Alle medarbejdere gør desuden deres yderste for at imødekomme og assistere vores kunder i forhold til farver, modeller og sammensætning af forskellige designs.

SOLO og CHA CHA gør shopping til en behagelig og god oplevelse.

SOLO Webshop     Niels P Thomsens Vej 3     DK-7500 Holstebro     +45 97410415     shop@solo.dk